REVIEW: CTRICE ALLROUND CONCEALER



Hello my friends!

Exciting news! From now on I will write my posts in Lithuanian bellow the English text so all of my followers would be happy!And now lets move on the topic of this post....

Recently I understood that I lack in concealer department so I went to store and determined to correct this mistake. I bought a few concealers and one of them was Catrice Allround Concealer which was not in my plans of purchases but it was the only one concealer palette that I found in my local store so I decided to give it a go.

It consists of 5 shades. Three shades of beige to cover imperfections, pink to conceal dark circles and green to neutralise redness. I love the concept and the idea of this concealer palette I even use this sometimes for contouring although I think that there is some space for improvement. I feel that a similar to gel formula glides over everything too easily and slips from those imperfections that is meant to cover.



Despite this small drawback I think that this is very versatile product because you can get any shade that you want by mixing the three beige ones in the palette, so you don't have the problem of not finding a match for your skin tone, you also can use this for contouring  and the green and pink shades are just priceless.

Catrice Allround Concealer palette id definitely something worth your attention and consideration. I guarantee that you won't leave it unattached if you buy it.

You can find me on:
bloglovin

.....................................................

Sveiki!

Šį kartą aš su jumis noriu pasidalinti džiugia naujiena, kad nuo šiol savo blogo postus aš rašysiu taip pat ir lietuvių kalba. Kadangi dėl ir taip visiem suvokiamų priežasčių, kurti tekstą gimtąja kalba yra kur kas lengviau angliškas tekstas nebūtinai bus lietuviško vertimas ir atvirkščiai, nes manau, kad save riboti nėra prasminga, kai tų ribų iš tiesų nėra. O dabar keliaukim prie šio posto temos.


Taigi visai neseniai lyg žaibas iš giedro dangaus mane aplankė suvokimas, kad ta mano makiažo kolekcijos dalis, ant kurios turėtų būti  užklijuota daili kortelė su užrašu ,,Maskuokliai" (angl. concealers), net neegzistuoja. Nieko nelaukus aš suskubau ištaisyti savo klaidą ir nuskubėjau į netoliese esančią Eurokos parduotuvę. Vedama smalsumo ir norėdama neabejotinai užlipdyti didžiulę skylę, kažkaip atsiradusią mano vis augančioje kosmetikos šeimoje, įsigijau ne vieną maskuoklį, tačiau šiandien kalbėsiu tik apie vieną iš jų, kuris labiausiai išsiskyrė iš būrio šios kategorijos atstovų. Tai yra Catrice Allround Concealer paletė. 



Visoje parduotuvėje tai buvo vienintelė maskuoklių paletė, kurią man pavyko rasti todėl noras ją išbandyti buvo neišvengiamas. Nors šio produkto formulė nėra tobula ir linkusi slidinėti ant odos ir kartais pasiskirsto netolygiai, tačiau pati paletės  idėja mano galvoje nugali visus minusus. Paletėje esantis žalias atspalvis skirtas užmaskuoti bet kokį raudonį, rausva  paslepia tamsius ratilus po akimis, o trys skirtingi paties maskuoklio atspalviai leidžia sukurti bet kokią naują spalva, kuri tikrai tiks bet kokio odos atspalvio savininkei be to labai norint juos galima naudoti ir veido formavimui (angl. contouring).  Taip pat nevalia pamiršti, kad Catrice firmos kosmetika yra tikrai nebrangi ir prieinama kiekvienai. Todėl jei abejoji ar tikrai verta priimti šią paletę į savo kosmetikos šeimą, ilgai nedvejok, nes tavo piniginė net nepajus švelniai palengvėjusi. 


Catrice Allaround Concealer paletė tai pirkinys dėl kurio galbūt abejosit ,bet nusipirkusios rasit ypatingą vietą savo širdyje ir atleisit visus trūkumus, ir vėl ir vėl grįšit pas jį prisiminti kaip buvo smagu.

Mane galite rasti:
instagram
facebook
twitter
youtube

Su meile,
Rolė






3 comments:

  1. I have not seen this brand in Malaysia but the concealer sounds really interesting!

    ReplyDelete
  2. That is such a beautiful palette, and you are so lucky that you have access to Catrice cosmetics!

    www.ChicAndAlluring.com

    ReplyDelete
  3. I really am lucky, Catrice brand has so many interesting products for really affordable prices.

    ReplyDelete